BHV Heerenveen

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom is ieder bedrijf wettelijk verplicht een aantal medewerkers op te leiden in Bedrijfshulpverlening. G4S verzorgt deze training graag voor u en uw werknemers! Ons trainingscentrum is gevestigd in BHV Heerenveen en is maar liefst 4500 m² groot. Het centrum ligt aan de A7 en is uitstekend te bereiken met de auto. Wij bieden zowel een beginners- als herhalingstraining aan.

Basis- en herhalingstraining

De basistraining is geschikt voor werknemers die niet in het bezit zijn van een certificaat. Binnen twee dagen leren zij alle basisprincipes van de BHV. Naast een theoriegedeelte oefenen wij in onze professionele praktijkruimte met uw werknemers levensreddende handelingen, waaronder ook het bestrijden van kleine branden. Er wordt veel geoefend, maar ook aandacht besteed aan het communiceren, ontruiming en alarmering. Als afsluiting worden de vaardigheden van uw werknemers getoetst via een theorie- en praktijkexamen. De werknemers die reeds in het bezit zijn van een certificaat moeten hun kennis up-to-date houden. Hiervoor biedt G4S een meer praktijkgerichte herhalingstraining van een dag aan.

Het Trainingscentrum

Als u kiest voor een cursus in ons trainingscentrum, dan krijgt u theorieles in een leslokaal met prachtig uitzicht. Het praktijkgedeelte vindt plaats in een professionele praktijkruimte. G4S verzorgt het les- en oefenmateriaal, de toetsing en het certificaat. Ook lunch, koffie/thee en een blikje frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen. Wanneer uw werknemers het certificaat hebben gehaald is dit een jaar geldig. Wilt u de training liever laten plaatsvinden op uw eigen locatie? Ook dat verzorgen wij graag. Kijk verder op onze website en schrijf uw werknemers online in voor één van onze trainingen!