Kies Kliniek Veldhoven als je plastische chirurgie wilt laten uitvoeren

Bij Kliniek Veldhoven heb ik een borstvergroting laten uitvoeren. De mensen die hier werkzaam zijn hebben verstand van hun vak en dit zie je dan ook aan het eindresultaat. Mijn cup-maat was een kleine B en ik was hier al jaren erg ontevreden over. Het liefst wilde ik op en hele natuurlijke manier een kleine C cup krijgen. Zodat niet eens te zien was dat de borsten niet van mijzelf zouden zijn. Met deze wens ben ik naar de chirurg gegaan van dit bedrijf en direct wist hij mij al te vertellen dat dit mogelijk was. De siliconen kreeg ik te zien en ook mocht ik deze voelen en dit was erg bijzonder en haast onwerkelijk.

Kliniek Veldhoven

Alles viel mij erg mee en het resultaat was verbluffend

Er is mij precies verteld hoe de behandeling in zijn werk zou gaan en ik kon niet wachten om direct een afspraak te maken bij Kliniek Veldhoven. Na de operatie zat er een aardige arts aan mijn bed die mij direct gerust stelde dat alles goed was verlopen en de operatie is geslaagd. Natuurlijk zat ik nog in het verband maar ik mocht wel snel zien hoe het eruit zag. Ondanks dat het natuurlijk nog wat was opgezwollen zag ik mijn volle borsten en ik heb wel 10 keer “bedankt” gezegd. Nu ben ik hersteld van de operatie en de zwellingen zijn weg. De pijn is mij reuze meegevallen en het resultaat is nog mooier dan dat ik had durven dromen.

Kliniek Veldhoven