Laat de snacks maar rollen

Zin in een feestje maar wil je niet dagenlang in de keuken doorbrengen om al je gasten te voorzien van wat lekkers om te eten? Of krijg je simpelweg zoveel gasten dat het ondoenlijk is om zelf voor het eten te zorgen? Kijk dan eens op de site van snackmobiel.nl wat er mogelijk is als je een mobiele snackwagen bestelt.

Kies op snackmobiel.nl het menu dat jij graag wilt

Kies je ervoor om je gasten onbeperkt te laten genieten van een portie frietjes (met snack), of zelfs een voor- en nagerecht? Of wil je dat iedereen één puntzak met wat lekkers erbij krijgt? Er zijn veel menu’s mogelijk en jij kunt kiezen wat jij wilt. De menu’s worden per persoon berekend en kun je bestellen voor groepen van minimaal 40 personen. Dit betekent dat de wagen alleen voor een minimumbedrag geboekt kan worden. Je leest hierover alles op de website.

Speciale wensen en informatie

Heb je speciale wensen of wil je een snackwagen bestellen voor een groep groter dan 150 personen? Dan is het slim om eerst even contact op te nemen met het bedrijf. Je kunt altijd overleggen met de deskundige medewerkers wat er mogelijk is. Als je wilt weten of er een snackwagen beschikbaar is op de dag dat jij je feestje wilt geven kun je hiervoor de website raadplegen. Je kunt dan ook meteen de wagen boeken, maar je kunt ook eerst contact opnemen met Snackmobiel. Zij kunnen het volledig voor je regelen zodat jij nergens geen omkijken meer naar hebt.