Populaire katten urnen; De ‘hart urnen’

Indien er bij het overlijden van uw kat wordt gekozen voor een crematie, is het uitzoeken van een passende urn vaak een emotioneel proces. Een kat is meer dan een huisdier en wij begrijpen heel goed dat het verlies van uw kat een grote impact op het hele gezin kan hebben. Om u binnen de zoektocht naar een passende urn voor uw kat zo goed mogelijk te ondersteunen lichten wij in een serie blogartikelen diverse populaire katten urn thema’s toe. Ditmaal gaan wij dieper in op de categorie ‘katten urnen met pootafdruk’. Een urn voor uw kat bij UitvaartUniq.nl; Prachtige collectie, Eerlijke prijzen & een divers aanbod dat te voorzien is van een persoonlijke gravure.

Een urn in de vorm van een hart, of waarbij de hartvorm afgebeeld wordt, staat voor een liefdevolle herinnering aan uw geliefde & dierbare huisdier. De band met een kat is uiteraard heel hecht en intens. In het geval van een afscheid ontstaat veelal de behoefte aan een mooie & tastbare herinnering. Een hart urn is hierbij een prachtige optie indien u de liefdevolle herinneringen een mooi plekje wenst te geven. UitvaartUniq.nl biedt een prachtig assortiment hart urnen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen en kleuren, maar ook verschillende groottes / inhoud varianten. Naast de mooie hartvormige urnen kunt u ook kiezen voor een traditionele urnvorm, met het hart als symbool afgebeeld. Er zijn diverse ‘duidelijk herkenbare’ katten urnen, veelal met de bekende pootjesafdruk(ken), maar er zijn ook veel hart urnen die niet direct gelinkt worden met het thema dieren / katten. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende hart urn.

Bekijk rustig onze mooie collectie op uitvaartuniq.nl en bestel eenvoudig (en veilig) online, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wilt u langskomen om een specifieke urn te bekijken? Bel dan van tevoren even. Dan weet u zeker of deze aanwezig is en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.